Workshops lijndansen

S-Sport // Recreas nodigt alle dansleraars uit om deel te nemen aan de workshops lijndansen!

Caroline Van den Eerenbeemt staat ook in 2024 klaar om alle dansleraars enkele uitdagende lijndansen aan te leren. Caroline leert je op een praktijkgerichte manier hoe je lijndansen in jouw sportclub introduceert.

Concept

Wij organiseren 3 sessies waarbij je nieuwe lijndansen aanleert. Wij werken vooral praktijkgericht, zodat je na deze opleiding meteen van start kan gaan om de lessen door te geven aan je dansgroep.

Lesgeefster

Voor het geven van de dansworkshops kunnen we ook dit jaar rekenen op Caroline Van den Eerenbeemt. Caroline is reeds haar hele leven gebeten door de sportmicrobe, maar naast diepzeeduiken zijn dans en gym haar grote passie. Ze heeft zich volledig laten omscholen in Nederland bij 'Het Huis van de Sport' tot gymnastiek- en sportleraar voor senioren en vervolgens als dansleraar voor senioren.

Caroline geeft intussen 15 jaar les in Sport en Spel, gymnastiek, aerobic, lijndansen, zumba gold, volksdans, zitgym en -dans en drumfitness. Met andere woorden, de perfecte lesgever om de lijndansbijscholingen tot een succes te maken!

Data en locaties

Zaterdag 8 juni
10u - 15u
Ons Volkshuis - Mispad - Meerhout

Zaterdag 21 september
10u - 15u
Ons Volkshuis - Mispad - Meerhout

Zaterdag 14 december
10u - 15u
Café Volkshuis - Heuvelstraat 16 - Hemiksem
 

Deelnameprijs

 1 sessie2 sessies3 sessies
S-Sport // Recreas leden€ 20€ 40€ 60
Niet-leden€ 25€ 50€ 75

Cursus met dansbeschrijvingen inbegrepen

Inschrijvingen

Inschrijven voor de workshop van zaterdag 8 juni kan hier

.