doneer

Doe een gift

S-Sport // Recreas vzw biedt een recreatief sport- en bewegingsaanbod voor jong en oud via het ondersteunen van sportclubs en het organiseren van sportactiviteiten.

We willen sport en beweging promoten als middel om de gezondheid te bevorderen en geloven in een toegankelijk sport- en beweegaanbod voor ieder individu.

Dankzij jouw gift kunnen we het verschil maken voor specifieke doelgroepen die drempels ondervinden om voldoende fysiek actief te zijn.

Bedankt voor jouw steun!

Wil je S-Sport // Recreas graag een financieel steuntje in de rug geven? Dit kan op verschillende manieren.

Een gift via overschrijving of pc-banking

Je kan ons steunen door een bedrag naar keuze te storten op het algemene rekeningnummer van S-Sport // Recreas vzw: BE72 8782 9140 0116 (BIC: BNAG BE BB) met mededeling: GIFT.

We willen je hier graag bij informeren dat het verplicht is om uw nationaal nummer te vermelden bij een schenking vanaf 2024!

Wij zorgen ervoor dat je bijdrage goed geïnvesteerd wordt in onze werking!

Een permanente opdracht

Wil je S-Sport // Recreas vzw steunen via een doorlopende maandelijkse opdracht? Fantastisch! We kunnen zo onze werking blijven garanderen en nog meer mensen aanzetten tot sport en beweging.

Je kan hiervoor bij ons een formulier voor een permanente betalingsopdracht opvragen. Contacteer ons telefonisch (02 515 02 54) of via info@s-sportrecreas.be

Fiscaal attest: Vanaf 40 euro op jaarbasis is jouw gift fiscaal aftrekbaar en ontvang je hiervoor (automatisch) een attest van ons in februari van het daaropvolgende jaar. 

Het organiseren van een actie/evenement

Start een actie en steun S-Sport // Recreas. Een pannenkoekenslag, quiz, fuif, sponsorloop of een andere event op poten zetten? Niets is te gek! Neem gerust contact met ons op als wij je hierbij kunnen ondersteunen.

Alvast bedankt voor dit mooie initiatief.

Steun ons via Trooper

Shop jij soms online? Dan kan je S-Sport // Recreas vzw ook steunen via het platform Trooper. Op de Trooperpagina van S-Sport // Recreas vzw klik je op de online shop van jouw keuze en je shopt gewoon zoals je anders doet. De Troopershops geven gemiddeld 5% van jouw aankoopbedrag aan S-Sport // Recreas vzw. Zelf betaal je geen euro extra.

 

.