Skivakantie Italië

skiënSki en wintersport in Passo Tonale voor personen met een beperking

 

Ontdek onze ski- en wintersportvakantie in Italië op maat van personen met een lichte verstandelijke beperking. Deze all-inclusive vakantie is een vaste waarde in onze programmatie. Je kan kiezen tussen een 5-dagen skipas of een 3-dagen skipas in combinatie met een 2-daags sportprogramma, met onder andere zwemmen, sneeuwschoenwandelen en tubing. 

Passo Tonale is een gevarieerd skigebied met een heuse gletsjer, dat zich perfect leent voor zowel de beginnende als meer gevorderderde skiër. Na een dagje op de latten staat de après-ski te wachten in Hotel Albergo Eden waar je bovendien volledig tot rust komt in de gezellige bar met de houtkachel. Het hotel ligt op 200 meter van de pistes en heeft een voortreffelijke keuken met lokale gerechten. Met het volpension arrangement komt je er niets tekort.

Tijdens deze reis wordt alles tot in de puntjes geregeld voor de deelnemers. Alle begeleiders en lesgevers zijn Nederlandstalig en staan in voor de zorg en begeleiding dag en nacht. Om de deelnemers de beste ondersteuning te bieden garanderen we een begeleider per 4 deelnemers.  Deze begeleiders hebben de nodige expertise en voeling met personen met een beperking.

Doelgroep

Personen met een lichte verstandelijke beperking vanaf 15 jaar

Periode

Van 9 tot en met 16 maart 2024

Prijs

  • Basisprijs: 929 euro 
  • Huur skimateriaal: 40 euro

Inschrijven

De inschrijvingen starten op maandag 23 oktober 2023 om 9u00.

Schrijf je hier in.

Meer info

Bed 5 overnachtingen
Mes en vork Vol pension
Plaats  Passo Tonale, Italië
Auto  Busvervoer met verschillende opstapplaaten

Algemene Voorwaarden

 

Met steun van

P&V

.