Skivakantie Italië

skiënSki en wintersport in Passo Tonale voor personen met een beperking

 

Ontdek onze ski- en wintersportvakantie in Italië op maat van personen met een lichte verstandelijke beperking. Deze all-inclusive vakantie is een vaste waarde in onze programmatie. Je kan kiezen tussen een 5-dagen skipas of een 3-dagen skipas in combinatie met een 2-daags sportprogramma, met onder andere zwemmen, sneeuwschoenwandelen en tubing. 

Passo Tonale is een gevarieerd skigebied met een heuse gletsjer, dat zich perfect leent voor zowel de beginnende als meer gevorderderde skiër. Na een dagje op de latten staat de après-ski te wachten in Hotel Albergo Eden waar je bovendien volledig tot rust komt in de gezellige bar met de houtkachel. Het hotel ligt op 200 meter van de pistes en heeft een voortreffelijke keuken met lokale gerechten. Met het volpension arrangement komt je er niets tekort.

Tijdens deze reis wordt alles tot in de puntjes geregeld voor de deelnemers. Alle begeleiders en lesgevers zijn Nederlandstalig en staan in voor de zorg en begeleiding dag en nacht. Om de deelnemers de beste ondersteuning te bieden garanderen we een begeleider per 4 deelnemers.  Deze begeleiders hebben de nodige expertise en voeling met personen met een beperking.

Doelgroep

Personen met een lichte verstandelijke beperking vanaf 15 jaar

Periode

Van 12 tot en met 19 maart 2022

Prijs

  • Basisprijs: 899 euro 
  • Huur skimateriaal: 30 euro

Inschrijven

Schrijf hier in.

Meer info

Bed 5 overnachtingen
Mes en vork Vol pension
Plaats  Passo Tonale, Italië
Auto  Busvervoer met verschillende opstapplaaten

 

Algemene Voorwaarden

.
AnySurfer statuspagina toegankelijkheid