Stappencompetitie Oost-Vlaanderen

Stappencompetitie S-Sport//Recreas, VFG en S-Plus

Waar: Oost-Vlaanderen
Startdatum : 01/04/2021
Einddatum : 30/06/2021

De stappencompetitie van VFG, S-Plus en S-Sport//Recreas is reeds 1 maand aan de gang. Er werden al honderdduizenden stappen gezet. Dat jullie ervan genoten om opnieuw samen op stap te gaan, was duidelijk zichtbaar op de toffe foto’s die we ontvingen.
https://www.facebook.com/vfg.vzw.oostvlaanderen/posts/4022550691142852
Verschillende wandelbubbels stuurden beeldmateriaal door. Uit alle aprilse inzendingen kozen we 1 winnende paasfoto. Die werd gemaakt door De Wonder Wandel Band, waar VFG-vrijwilligers Gleb, Melis en Stijn deel van uit maken. Proficiat met jullie originele kiekje! Jullie krijgen binnenkort een welverdiende en royaal gevulde picknickmand overhandigd!

Intussen loopt de competitie verder. Instappen kan nog altijd. Overtuig kennissen, familie, vrienden om deel te nemen. Elke stap telt; voor jouw sociaal contact, jouw gezondheid en om de competitie met de andere provincies te kunnen winnen.
Daarnaast kan je met je wandelbubbel – net als De Wonder Wandel band – kans maken op een royale picknickmand. Bezorg ons een leuke / mooie / originele foto door, in het thema van de mei-maand: de leukste lokale postcard. Denk bijvoorbeeld aan een lokale culturele of toeristische trekpleister.

Wat kan je winnen?

  • Elke deelnemer krijgt een leuk gadget.
  • Iedere maand kiezen we de meest originele foto-inzending. De inzenders van de winnende kiekjes worden beloond met een royaal gevulde picknickmand in thema om van te genieten voor, tijdens of na een wandeling met je groepje.
  • De beste 'stapploeg' op het einde van de stappencompetitie wordt beloond met een lekker ontbijt voor alle deelnemers van de afdeling/club. 

Wil je inschrijven? Wil je meer weten? Contacteer ons!

Voor S-Sport//Recreas – rinus.vannieuwenborgh@s-sportrecreas.be – 09 333 57 83
Voor VFG – lien.peremans@vfg.be – 09 333 58 13
Voor S-Plus – maggy.philips@s-plusvzw.be – 09 333 57 80

Extra bijlage

Hieronder vinden jullie 3 documenten: de tekst die werd verstuurd naar de afdelingen (met de nodige details over de stappencompetitie), het wedstrijdreglement en de stappenkaart die kan worden ingevuld.  

.
AnySurfer statuspagina toegankelijkheid