Stappencompetitie Antwerpen

Stappencompetitie S-Sport//Recreas, VFG, S-Plus en VIVA-SVV

Waar: Antwerpen
Startdatum : 01/04/2021
Einddatum : 30/06/2021

De vaccinaties komen op gang. Sociale bubbels in de buitenlucht zijn toegestaan.

Daarom organiseren S-Plus, S-Sport//Recreas, VFG en VIVA-SVV de actie ‘Trappen en Stappen' in Antwerpen. We hopen samen met jullie heel veel kilometers bij elkaar te fietsen en te wandelen.  Samen bewegen bevordert namelijk niet alleen de lichamelijke gezondheid, maar zeker ook de geestelijke. 

Vorm een groepje van momenteel max. 4 deelnemers (of het aantal dat op dat moment is toegestaan). Hou je kilometers bij en vul deze in op de kilometerkaart die je terug vindt onderaan de pagina. De actie loopt van 1 april t.e.m. 30 juni 2021. Daarna stuur je de kaart op via post of e-mail.

De groep met het gemiddeld meeste aantal kilometers per persoon wint. We nemen het gemiddelde zodat groepen met minder leden evenveel kans hebben om te winnen. 

Wat kan je winnen?

Giveaways:
Om de 2 weken verstuurt jouw vzw een e-mail met daarin een foto-uitdaging voor de volgende 2 weken. Per uitdaging geven we kleine prijzen weg voor de leukste foto’s. Er wordt steeds een ander thema gekozen: de leukste picknick-bank, de leukste natuurwandeling, stadswandeling, themawandeling …

Hoofdprijs:
De groep met het meeste (gemiddeld aantal) kilometers wint de hoofdprijs: een ontbijt!

Wil je inschrijven? Wil je meer weten? Contacteer ons!

S-Sport//Recreas Trappen en stappen

Sint-Bernardsesteenweg 200
2020 Antwerpen

M antwerpen@s-sportrecreas.be

T 03 285 43 3

Extra bijlage

.
AnySurfer statuspagina toegankelijkheid